busservice og lastbilservice på sjælland

Om os

busservice og lastbilservice på SJælland

busservice og lastbilservice på sjælland

BBC Last- og busservice er dit autoværksted, som håndterer såvel simple som avanceret opgaver inden for reparation af busser, varevogne og lastbilservice på Sjælland. Har du behov for en reparation eller en service, kan du trygt henvende dig. Vi kan med garanti løse din opgave.

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og modeller på markedet. Vi har smede, personvognmekanikere og lastvognsmekanikere på værkstedet, som står klar til at hjælpe med din opgave. Vores smed står for udbedring af skader på de store biler, og mekanikerne kan løse enhver anden opgave.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Er der en helt specifik service eller reparation, som du ønsker et tilbud på, kan du trygt henvende dig til os i dag. Vi udarbejder gerne et tilbud, hvis du har en opgave, som du vil høre mere om. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig for at få et godt tilbud på sin opgave. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Mange års erfaring

BBC Last- og Busservice

BBC Last- og busservice er dit autoværksted på Sjælland, som har eksisteret siden 1971. Firmaet har mange års erfaring inden for branchen, hvilket er den enkelte kundes sikkerhed for service og holdbare løsninger i den højeste kvalitet på markedet.

Vi er meget opmærksomme på at følge udviklingen, så vi altid er opdateret på de nyeste teknikker, udstyr og services. På den måde er du garanteret den bedst mulige løsning i din situation. Har du spørgsmål til vores services, kan du trygt henvende dig til os i dag.

Broken Semi Truck Service Closeup Photo. Truck Maintenance Before Long Heavy Load Trip.
Mechanic in high-vis changing a tire on a truck