BBC Last- og Busservice

Vi tilbyder

last- og busservice nær Greve på Sjælland

BBC last- og busservice på Sjælland

Hos BBC Last- og busservice nær Greve på Sjælland håndterer vi alle opgaver, der omhandler service og reparation af lastbiler, busser, varevogne og personbiler. Vores brede kompetencer i branchen, er den enkelte kundes sikkerhed for en tryg proces og holdbare løsninger.

Værkstedet BBC Last- og busservice nær Greve på Sjælland har eksisteret siden  1971 og har derfor mange års erfaring i bagagen. Vores smede, personvogsmekanikere og lastvognsmekanikere er specialiseret i autoreparation og service, som kan være alt lige fra udskiftning af dæk til udbedring af skader på lastbiler og busser.

Vores værksted er udstyret med de nyeste maskiner, teknikker og metoder, som gør det muligt at mestre selv de mest avanceret opgaver med busser, lastbiler, varevogne og personbiler. Nedenfor har vi samlet et udpluk af vores ydelser blandt de forskellige transportmidler. 

Lastbiler og busservice

Der er ingen tvivl om, at BBC Last- og busservice nær Greve på Sjælland har indhentet de bedste midler samt teknikker og overført det til værkstedet. Det betyder også, at vi løser alt lige fra lovpligtig eftersyn til udbedring af skader.

Er der en helt specifik opgave, du ligger inde med, er du velkommen til at henvende dig for at få et tilbud. Måske omhandler det et samarbejde, eller måske omhandler det en atypisk opgave? Vi kan garantere, at vi kan hjælpe dig i mål med opgaven.

Varevogne

Er det tid til, at din varebil skal synes eller have en service? Du kan trygt komme forbi vores værksted for varevogne på Sjælland. Vores værksted, for varevogne på Sjælland, har stor ekspertise i b.la. klassisk autoreparation og varevognsservice.

Med vores udstyr og ekspertise i banchen, kan vi b.la. håndtere opgaver som lovpligtige eftersyn, fartskiver, diverse services og udbedring af skader. Vi har stor erfaring med varevogne, så du kan trygt henvende dig til os allerede i dag.

Personbiler

På vores autoværksted nær Greve på Sjælland varetager vi også opgaver på personbiler. Det betyder, at du b.la. kan få lavet lovpligtige eftersyn med stempel i bogen, diverse services samt udbedring af skader. Vi kan håndtere opgaver fra a-z.

Vores personvognsmekaniker har stor ekspertise i enhver opgave, hvad enten det drejer sig om alt lige fra udskiftning af dæk til teknik og autoreparation. Det er vigtigt for os at følge tidens udvikling inden for maskiner, teknikker og udstyr.